Info centar

Ukoliko niste uspeli da pronadjete odgovor na Vaše pitanje, ili su Vam potrebne dodatne informacije, pošaljite nam pitanje ma alus@hotmail.rs i neko od zaposlenih ce Vam u najkracem mogucem roku odgovoriti. Hvala!

PDF Štampa El. pošta

MI SPAJAMO KVALITETNO I POVOLJNO

ALUS obezbeđuje kvalitetnu izradu i ugradnju prozora i vrata svih oblika i boja.

Alu stolarija (bravarija)


Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je reč o zastakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost aluminijumsku stolariju postavljaju na prvo mesto. Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke izolacijske sposobnosti i visok nivo završne obrade. Nekoliko različitih boja uz jasne i oštre linije, svakom objektu daće potrebnu dozu luksuza s naznakom na moderno. Naravno cena Vam pritom ne sme igrati ulogu. Posebno bismo izdvojili ulazna Alu vrata koja će zasigurno svaki dom maksimalno oplemeniti svojim izgledom i dizajnom. Postoji i kombinacija drvo-aluminijum koja se primenjuje kod nekih prozorskih sistema, no takvi sistemi se još moraju dokazivati iako spoj tih materijala mnogo obećava.

Kako bi se lakše sporazumevali proizvodjači Alu stolarije su uveli tipologije. Tipologije su karakteristični, reprezentativni gotovi elementi koji mogu biti ugradjeni sami ili se spajanjem sa drugim tipologijama mogu napraviti složenije aluminijumske pozicije. Tipologija je na primer jednokrilni okretno nagibni prozor ili na primer jednokrilna vrata, spajanjem te dve tipologije dobijaju alu poziciju jednokrilna vrata sa okretno nagibnim nadsvetlom.

Tipologija Alu proizvoda se može podeliti na 3 grupe elemenata, a to su: fiksne pozicije (neotvarajući elementi), prozori i vrata (otvarajući elementi). Od ove tri (ili dve) može se sastaviti bilo koji tip Alu pozicije koja zadovoljava potrebe klijenata. Tipologije takodje olakšavaju planiranje proizvodnje i kalkulaciju cene većih narudžbina jer se sabiranjem, oduzimanjem i prilagođavanjem njihovih parametara lako predviđaju ukupni parametri narudžbine.

 

Kontakt telefoni

Pozovite nas

011  - 341 - 2797
064 - 564 - 4554

Pišite nam

alus@hotmail.rs